Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Szerelmes hangjegyek

Troy a téli szünetben megismerkedik egy lánnyal, Gabriella-val, akivel egy véletlen folytán kerül össze egy karaoke bulin. Fantasztikus párost alkotnak a színpadon, ám közös énekük után azonnal elválnak útjaik?A suliban azonban újra találkoznak, Gabriella teljesen véletlenül ugyanabba az iskolába iratkozik be, ahová Troy jár. Az iskolában a diákok már javában jelentkezhetnek az idei musical bemutatóra. Troy persze nem akar leégni a haverok előtt és inkább a kosarazást választja, Gabriella pedig egyelőre a tanulásra koncentrál. De a zene szeretetétől nem tudnak szabadulni. Megismerkednek a musical szerzőjével és azonnal beleszeretnek a darabba... és mindeközben természetesen egymásba is!

 

 

Szerelmes hangjegyek 2

Vége a sulinak.
Troy egy nyakláncot ad Gabriellának amin egy T betű medál van.Ez szimbonizálja a szerelmüket.
A Wildcats állást kap Sharpay apjának clubjában.Sharpay ösztöndíjat ajánl fel Troynak,cserében  énekelnie kell vele egy versenyen a clubban.
Közben egyre többet van Sharpayel Tory és a barátai-és Gabriella-félre állnak.Csak Toryon áll a döntés:az ösztöndíj vagy a barátai? 

 

 

hsm-es cuccok:

 

 

(23.2 KB) (81.3 KB)  (14.3 KB) (31.4 KB) (36.3 KB)

(42.6 KB) (20.1 KB) (45.2 KB) (61.9 KB)  (66.2 KB)

 

Szereplők:

Troy Bolton

 

Troy az iskolai kosárcsapat kapitánya,de miután duettezik Gabriellával rájön, hogy az életben van más is a kosárlabdán kívül.És jelentkezik a téli musical-ra Gabriella-val.

 

 

Gabriella Montez

 

Az új lány az iskolában aki mindenkit elkápráztat a tudásával. A bajok azután kezdődnek, hogy megtudják, hogy énekelni akar.

Sharphay Evans 

 

Kiskora óta ő minden iskolai darab főszereplője, ezért boztos benne,hogy most is ő fogja testvérével Ryan-al játszani a főszerepet. De valami történik,lehet,hogy most nem ő lesz a darab főszereplője hanem Gabriella és Troy.Mindent be vetnek, hogy ők nyerejenek.

 

 

Ryan Evans

 

Jól táncol és szeret mindenkit elkápráztatni az iskola éves musical-jében. De ha bárki az útjába áll a sztárság felé vezető úton,bármit megtesz, hogy meszabaduljon tőle.

 

 

 

  

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.