Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

 

 

 

 

 

Troy-t, a gimnázium egyik legnépszerűbb srácát, a suli kosárcsapatának kapitányát a szilveszteri bulin Gabriellával hozza össze a sors egy közös karaoke-dal erejéig. Különös pillanat ez, ugyanis Gabriellát általában egy fiú sem veszi észre: ő a tipikus szürke egér, aki legfeljebb arra jó, hogy megírja mások helyett a matek-leckét. Amikor a szünet után kiderül, hogy az éppen sulit váltó Gabriella is ugyanabba a gimnáziumba jár ezentúl, ahová Troy, a két fiatal boldogan eleveníti fel a nagyszerű duett emlékét, és úgy döntenek, hogy mindketten jelentkeznek az iskolai színjátszó kör musical előadásának két főszerepére. A suli nagymenőjének és szürke egerének különös barátságát azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Sharpay, a jégtánckirálynő és önjelölt színházi istennő például minden követ megmozgat, hogy megnehezítse Gabriella életét...

 

Szereplők:

 

Zac Efron - Troy Bolton

Vanessa Hudgens - Gabriella Montez

Ashley Tisdale - Sharpay Evans

Lucas Grabeel - Ryan Evans

Monique Coleman - Taylor McKessie

Corbin Bleu - Chad Danforth

Olesya Rulin - Kelsi Nielsen

Chris Warren Jr. - Zeke Baylor

Ryne Sanborn - Jason Cross

Kaycee Stroh - Martha Cox

Bart Johnson - Jack Bolton

Leslie Wing - Mrs. Bolton

Socorro Herrera - Mrs. Montez

Alyson Reed - Ms. Darbus

Joey Miyashima - Matsui igazgató

 

 

 

 

 

 

 

Végre vége az iskolának, kezdődhet a parti! A Vadmacskáknak eztán csak annyi a dolguk, hogy programot és munkát találjanak maguknak a nyári szünidőre. A csapatkapitány, Troy pedig alig akar hinni a fülének, amikor megtudja, hogy munkát kapott a Country-klubban. Ám azt persze nem is sejti, hogy az állást a színházi dívának, Sharpay-nek köszönheti, aki így akarja őt elválasztani Gabriella-tól. Mivel azonban a srác a szerelme nélkül nem tudja elképzelni a nyári szünetet, szerez neki egy állást - szintén ugyanott, vízi-mentőként. Sharpay ezért elhatározza, hogy egy musicalszámmal hódítja meg Troy-t a közelgő gálán, ám addig is, biztos, ami biztos alapon lehetetlenné teszi Gabriella életét?

 

 

 

 

 

 

 

Szereplők:

 

Zac Efron - Troy Bolton

Vanessa Hudgens - Gabriella Montez

Ashley Tisdale - Sharpay Evans

Lucas Grabeel - Ryan Evans

Monique Coleman - Taylor McKessie

Corbin Bleu - Chad Danforth

Olesya Rulin - Kelsi Nielsen

Chris Warren Jr. - Zeke Baylor

Ryne Sanborn - Jason Cross

Kaycee Stroh - Martha Cox

Bart Johnson - Jack Bolton

Leslie Wing - Mrs. Bolton

Robert Curtis Brown - Mr. Evans

Jessica Tuck - Mrs. Evans

Alyson Reed - Ms. Darbus

Mark L. Taylor - Mr. Fulton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HSM 2 után, Ryan és Sharpay,Troy-jal és Gabriellával fegyverszünetet tartanak és harc helyett eldöntik azt, nekik élvezniük kell a színház iránti közös szeretetüket. Ahogy visszamennek iskolához, a négyes egyre inkább közelivé válik és hamarosan Chad és Taylor kimaradnak a hurokból. Féltékenyek, mert az ő helyüket felváltotta Ryan és Sharpay, ezért összeállnak Taylor nővérével egy kísérletben, hogy visszanyerjék a barátságukat Troy-jal és Gabriellával.

 

High School Musical 3 számai:

 

01. Laughter (Cast)
02. Mixin' My Turn (Troy)
03. Dance In The Rythm If U Wannabe (Sharpay & Sharpettes)
04. Our Prom Time! (Cast)
05. Let's See It (Darbus & Jack Bolton)
06. I am Over You (Sharpay & Gabriella)
07. Miss Is Coming to Here (Ryan & Gabriella)
08. The Dress (Cast)
09. Hollywood in School (Sharpay, Taylor & Kelsi)
10. I Was Thinkin About Everytime (Gabriella & Troy)
11. It Will Never End (Cast)

 

Egy cikk (BRAVO):

A Disney stúdió hivatalosan a mai napig nem erősítette meg a High School Musical folytatásával kapcsolatos infókat, Kenny Ortega rendező azonban szerencsére kikotyogott néhány részletet. Szerinte a  HSM-rajongók meg lesznek elégedve a készülő epizóddal. "Ritkán olvasok pletykalapokat, de a Vanessa-botrány híre hozzám is eljutott. Rettentően sajnáltam volna, ha meg kell válnunk az egyik főszereplőtől! De a stúdiófőnökök kiálltak a lány mellett, és most már biztos, hogy az egész csapat hiánytalanul összeáll a következő részhez!" -nyugtatta meg a közönséget. "Még bele se kezdtünk a HSM 3 forgatásába, máris rengetegen kérdezik tőlem, hogy mi a helyzet a negyedik filmmel. Valószínűleg sokakat elkeserítek most, de nem hiszem, hogy lenne értelme a folytatásnak. Mivel a  3-ban lesz Troy-ék utolsó éve, vár rájuk az érettségi és a bál. A végén pedig szépen elbúcsúzunk tőlük."-tette hozzá.

A szereplők szerint:

Vanessa Hudgens:
" Rengeteg aggódó levelet kaptam a rajongóktól, mert azt olvasták, hogy a Disney nem ajánl nekem újabb szerződést. Az OK! magazinnál valószínűleg uborkaszezon lehetett, amikor kitalálták ezt a rémes pletykát. Ha megkerestek volna, elmondtam volna nekik, hogy minden a legnagyobb rendben, és a stúdiónak esze ágában sincs lecserélni!"

Zac Efron:
"Mindannyian megkaptuk már a forgatókönyvet, elolvastuk a szövegeinket, és alig várjuk, hogy újra együtt dolgozhassunk! Olyan volt a második rész forgatása, mint egy igazi nyaralás! Nagyon jól kijöttünk egymással, rengeteget buliztunk. Ki ne vágyna egy újabb ilyen munkára?

Ashley Tisdale:
"Természetesen nem igazak azok a híresztelések, hogy az éneklés miatt feladnám a színészetet. Büszke vagyok a Headstrong-ra, szerintem jó kis album lett, de soha nem hagynám ott a filmezést a zenéért! Tavasszal kezdjük a forgatást.

 

A High School Musical 3-ról néhány infó:

 

A 3. rész forgatása Januárban veszi kezdetét - közölte az amerikai OK! magazin.
"A forgatókönyv még nem teljes, de a forgatás Januárban kezdődik és ez egy sajátos film lesz." - Ryne Saborn, a HSM-ből jól ismert Jason mondta a HSM világ premierjén, Szeptember 29-én. - " De még nem mondták, hogy: 'Szeretnénk, ha te is benne lennél.'"
Olesya Rulin, avagy a zongorista Kelsi hozzátette: "De majd ha felkeresnek, nagyon izgatottak leszünk, hogy benne lehetünk a harmadikban.
Az OK! magazin egy másik riportjában említésre kerül Vanessa Hudgens botránya, és Zac Efron szárnyaló karrierje is. Kaycee Stroh, aki Martha-t játsza a filmben, reméli, hogy a szereplőgárda marad. ? Imádjuk egymást. A kapcsolat hihetetlen közöttünk.?
Life & Style magazinban megjelent egy összeg, amit Zac kap a harmadik filmben való szereplés után, ami nem kevesebb, mint 3.25 millió dollár (több mint fél milliárd forint, pontosan 580 millió forint). Vanessa azonban csak 1.3 millió dollárt (234 millió forintot)kaszál a filmmel. - megjegyzem, ez igazságtalan, még a botrány ellenére is.
Az IMDB megjelentette a címeket, ami alatt a film futni fog. Egyenlőre két változat áll fenn: Gradu-Dancin (azaz Érettségi tánc) illetve a Haunted High School Musical (vagyis Kisértetjárta HSM, ami valószínüleg a már korábban felvetett Halloweeni hangulatban telik majd.) Egyenlőre nincs információ, hogy melyik lesz a befutó.

 

 

Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale újabb információkkal gazdagítják a médiát a High School Musical 3 után kapott pénzükről. A forrás szerint tárgyalásra nem kerül sor az ügyben. A forrás valamint még úgy nyilatkozott, hogy Vanessa megkapja a "lényeges emelést" a film után járó összegben.
"Vanessa már szerződtetett a filmre,' a forrás állított az US magazinnak. "Nagyon boldog, hogy végre megszületett az alku."
"A szerződés tényleges aláírására 1-2 héten belül kerül sor," a forrás még hozzátette: " Ez már szinte egy teljesen lezárt ügy." Ashley Tisdale szónoka is azt nyilatkozta, hogy a szerződések már kész vannak.
Tehát nem kell aggódni amiatt, hogy a 'Cheetah Girls'-ből jól ismer Adrienne Bailon vagy Sabrina Byran kerül Gabriella Montez helyére.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

D, wonder elucidated, parasite, planning, measures.

(upiviqeziyido, 2019.02.27 03:20)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone 20 Mg[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Costly blood press symptoms

(ADakassorn, 2018.10.11 22:06)

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-du-cialis-en-suisse/

Intoxication Blood Pressure - Hypertension

(ADakassorn, 2018.09.27 13:21)

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pfizer-homme/

juhaszn@citromail.hu

(niki , 2009.04.18 08:41)

szia énvok a tesis én szeretem a hsm-et szia

Nagykanizsa

(Alíz, 2009.02.06 20:56)

Igen szuper a hsm3!! Ashley te vagy a legeslegjobb!!

dh kossuth l.48.

(panna, 2009.01.17 19:37)

oltárira jó a hsm3 meg ez az oldal is tök jó

b 19.

(nati, 2009.01.09 20:57)

szeretem a zac

Dh.Kossuth Lajos 42

(Polgár Anett, 2008.10.15 18:44)

Esli tevagy a világ leg divatosabb lánya